Warme straat

De All-Rack warme straat oplossing kan uw koelefficiëntie met 40% verbeteren.

Op maat gemaakte zelfontworpen deursets

Op maat hoogte naar het plafond

Op alle server racks beschikbaar

Logo van klant mogelijk op panelen

Verschillende designs

Op maat design snel beschikbaar

De All-Rack warme straat oplossing kunnen uw koel efficiëntie met 40% verbeteren.

Warmte stijgt van nature op. All-Rack bestrijdt deze natuurkundige wet niet en maakt een warme kolom achter uw servers. Deze warme lucht achter de servers/racks wordt bijvoorbeeld naar een lege ruimte in het plafond gebracht en komt niet langs de kostbare koude lucht voor de servers. Hierdoor krijgt u een verbeterde efficiëntie. Ook worden de kosten van de airconditioners gereduceerd omdat de airconditioners nu minder hard hoeft te functioneren om het gewenste effect voor de servers te behalen

Warme straat

De kenmerken van de

Warme straat

Favourable Return on Investment (ROI)
Lower carbon emissions
Improved power usage effectiveness (PUE)
Reduced Hot Spots
Extended IT equipment life
Cost saving

Bekijk de andere producten

White Space

Datacenter white space fit-out projecten

Data center fit-outs, ook wel datacenterinrichting genoemd, omvat het proces van het ontwerpen en bouwen van de infrastructuur binnen een data center om de gewenste functionaliteit en prestaties te leveren. Het omvat alle componenten en subsystemen van het data center, zoals stroomvoorziening, bekabeling, caging, verlichting, PDU’s en racks.

kabelgoot

Kabelgoot infrastructuur

Ontdek bij All-Rack Datacenter Solutions geavanceerde oplossingen voor kabelgootinfrastructuur, ladderbanen en closed conducts. Wij bieden hoogwaardige kabelgoten voor de georganiseerde beheersing en bescherming van bekabeling, ladderbanen voor veilige looproutes, en closed conducts voor maximale bescherming van kritieke bedrading. Onze innovatieve en duurzame oplossingen zijn ontworpen met oog voor efficiëntie en veiligheid, waardoor uw bekabelingsinfrastructuur in elke omgeving optimaal presteert. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise uw bedrijf kan voorzien van een betrouwbare en georganiseerde bekabelingsoplossing.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben of op zoek naar meer informatie?