Datacenter Solutions

Een uitgebreid assortiment oplossingen voor uw kritische ruimtes

Datacenter Solutions

All-Rack Datacenter Solutions kent twee segmenten; de grote data centers en de veelal kleinere on-premises data centers ook wel computerruimtes of serverruimtes genoemd. Voor beide segmenten bent u bij All-Rack aan het juiste adres. Het zijn uiterst kritische ruimtes voor de beschikbaarheid van ICT netwerken. Downtime is onacceptabel. Bij een groot deel van de data centers en computerruimtes in Nederland zijn medewerkers van All-Rack betrokken geweest bij het ontwerp en de fysieke invulling van deze ruimtes. All-Rack is onafhankelijk van merken en fabrikanten. Zij willen dat klanten werkelijk krijgen wat ze nodig hebben.

U kunt adviezen op een hoog niveau verwachten inzake bouwkundige oplossingen, verhoogde computervloeren, bekabeling, klimaatbeheersing, UPS en noodstroomaggregaten. All-Rack bedient beide segmenten, hierdoor “komt het beste van twee werelden bij elkaar” en kunt u rekenen op de beste oplossing voor uw data center.

Datacenter Products

All-Rack is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk data center producten. 

Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van data centers, begrijpen wij als geen ander dat elk bedrijf unieke eisen heeft als het gaat om het ontwerpen en bouwen van een data center. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke vereisten van onze klanten.

 

Eén van onze sterke punten is ons vermogen om te voldoen aan de unieke fysieke omgevingseisen van onze klanten. Of het nu gaat om een beperkte ruimte, een complexe infrastructuur of specifieke klimaatvereisten, wij hebben de expertise om oplossingen op maat te ontwerpen en te implementeren. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat het data center voldoet aan de hoogste normen van betrouwbaarheid en prestaties.

 

Kortom, All-Rack is de expert als het gaat om maatwerk data center producten. Met onze diepgaande kennis, op maat gemaakte oplossingen en uitstekende service stellen we bedrijven in staat om optimaal te profiteren van hun datacenterinfrastructuur. Of het nu gaat om een kleine onderneming of een groot bedrijf, All-Rack staat voor u klaar om de perfecte datacenteroplossing te leveren die aan alle specifieke behoeften voldoet.

 

Projecten

Zaal-in-aanbouw-e1562322341458

NEP

NEP heeft de bouw en het inrichten van haar nieuwe data center op het MediaPark afgerond. Het is niet alleen voorzien van de gebruikelijke IT- en storage apparatuur, maar is tevens geschikt voor broadcast installaties. Een 700 m2 grote ruimte biedt plaats aan ruim driehonderd 19” racks.
klm-koeling-computerruimte

KLM

Levering van racks, koelstraten en PDU’s van 2008 tot heden.

Datacenter Services

Naast adviezen op het gebied van data centers en productiefaciliteiten voor maatwerkoplossingen, kan All-Rack u ook voorzien van installateurs die u assisteren bij diverse dagelijkse werkzaamheden in data centers. Denk hierbij aan het inhuizen en koppelen van racks, het bouwen van cages, het aanbrengen van busbars en kabelgoten of het professioneel reinigen van uw data center. Ook bijvoorbeeld het plaatsen van servers en spanningsprofielen in de racks behoort tot de mogelijkheden.

De medewerkers van All-Rack werken enkel in data centers en weten dat in deze ruimtes speciale regels van toepassing zijn. Uiteraard beschikken de medewerkers over de benodigde certificeringen zoals VCA en/of VCA VOL. Op het kantoor te Schiphol-Rijk beschikken zij ook over voldoende magazijnruimte om uw materialen tijdelijk op te slaan of om assemblagewerkzaamheden uit te voeren.

Bekijk onze producten

White Space

Datacenter white space fit-out projecten

Data center fit-outs, ook wel datacenterinrichting genoemd, omvat het proces van het ontwerpen en bouwen van de infrastructuur binnen een data center om de gewenste functionaliteit en prestaties te leveren. Het omvat alle componenten en subsystemen van het data center, zoals stroomvoorziening, bekabeling, caging, verlichting, PDU’s en racks.

kabelgoot

Kabelgoot infrastructuur

Ontdek bij All-Rack Datacenter Solutions geavanceerde oplossingen voor kabelgootinfrastructuur, ladderbanen en closed conducts. Wij bieden hoogwaardige kabelgoten voor de georganiseerde beheersing en bescherming van bekabeling, ladderbanen voor veilige looproutes, en closed conducts voor maximale bescherming van kritieke bedrading. Onze innovatieve en duurzame oplossingen zijn ontworpen met oog voor efficiëntie en veiligheid, waardoor uw bekabelingsinfrastructuur in elke omgeving optimaal presteert. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise uw bedrijf kan voorzien van een betrouwbare en georganiseerde bekabelingsoplossing.

Security cages

Security cages

Security cages zijn een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in data centers. Deze wanden worden gebruikt om kritieke infrastructuur en gevoelige gegevens te beschermen tegen verschillende bedreigingen.

 

In een data center spelen de security cages een cruciale rol in het beperken van de toegankelijkheid en het minimaliseren van de risico’s in geval van een calamiteit. Bijvoorbeeld, in het geval van een gedeelde ruimte helpen deze cages om de toegankelijkheid van de apparatuur te minimaliseren tot klant specifieke toegang.

Racks

Server racks

Een server rack is een essentieel onderdeel van elke moderne datacenterinfrastructuur. Het is een gestandaardiseerd kastensysteem dat wordt gebruikt om servers, switches, routers, storage arrays en andere apparatuur te huisvesten en organiseren.

 

Server racks zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes, en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een data center. All-Rack levert en installeert server- en dataracks inclusief daarbij behorende hot of cold aisle containment oplossingen. De werkzaamheden worden verricht door eigen ervaren personeel.

 

Door jarenlange ervaring weet All-Rack haar klanten te helpen met de beste keuze die voldoet aan de eisen van de klant.

Koude straat

Koude straat

De All-Rack koude straat oplossing is modulair en gemakkelijk achteraf uit te breiden of op de server racks te plaatsen.

Bij de koelstraat is het zaak om de warme lucht van uw servers te scheiden van de kostbare koude lucht die door uw koelsysteem gegenereerd wordt.

De koude straat is een verlengstuk van uw vloerruimte. De afvalwarmte wordt de ruimte in geleid, en van daaruit naar uw koel-units. Hierdoor kan 95% van de koelcapaciteit van koel-units rechtstreeks naar uw servers worden geleid.

Warme straat

Warme straat

De All-Rack warme straat oplossing kunnen uw koel efficiëntie met 40% verbeteren.

Warmte stijgt van nature op. All-Rack bestrijdt deze natuurkundige wet niet en maakt een warme kolom achter uw servers. Deze warme lucht achter de servers/racks wordt bijvoorbeeld naar een lege ruimte in het plafond gebracht en komt niet langs de kostbare koude lucht voor de servers. Hierdoor krijgt u een verbeterde efficiëntie. Ook worden de kosten van de airconditioners gereduceerd omdat de airconditioners nu minder hard hoeft te functioneren om het gewenste effect voor de servers te behalen

Contactgegevens

Neem contact op

Ons laatste nieuws

In samenwerking met de opdrachtgever Switch hebben we een totaal maatwerk fit-out oplossing gerealiseerd voor een nieuw hoogwaardig datacenter. Door de complexe specificaties en hoge
All-Rack versterkt het Installatie Team met een Uitvoerend Projectleider. Benji Stalpers werkt al een jaar naar volle tevredenheid bij All-Rack als ZZP’er. De samenwerking is
Benieuwd naar wat we te bieden hebben of op zoek naar meer informatie?